Havetegninger og haveprojekter

Har du svært ved at overskue dit nye haveprojekt?

Hvis ikke, så er det en god ide at starte med en havetegning. Hvad end du har en gammel have der skal omlægges/renoveres eller det er etablering af en ny have i forbindelse med f.eks. nybyggeri, er det rart at have en fast plan for hvad haven skal ende ud i. Mange mennesker begår oftest den klassiske fejl, at de udvider haven/bedende lidt efter lidt, uden at have en overordnet plan og uden viden om hvor store planterne bliver. Efter ganske få år må man til at tynde ud og starte forfra pga. at planterne lynhurtigt er blevet for store og står og ødelægger hinanden. Ved at have en havetegning har man hele tiden noget at arbejde frem efter og allerede i starten har man mulighed for, at vælge de ting man ønsker sin have skal indeholde.

Vores havetegninger kan fås lidt efter vores kunders ønsker og behov. En normal havetegning vil dog indeholde en plantegning i forholdende 1:100, med fuld plante- og forklaringsliste. På den måde er det nemt at overskue og lige til at gå frem efter. Men ønsker man blot en grovskitsering som forslag til evt. beplantning eller andet, hjælper vi naturligvis også gerne med dette!

Priserne på havetegninger er individuelle afhængig af projektets størrelse og om hvor meget man ønsker den skal indeholde. Ring og hør nærmere!